Voorgerechten

Huisgemarineerde olijven
€ 3,50

Brood op de plank
met kruidenboter, kaasspread en een wisselend smeersel
€ 6,50

Soep van A tot Z
wisselende soep van de chef
€ 6,50

Romige, gebonden tomatensoep
met prei en gehaktballetjes (ook vegetarisch te verkrijgen)
€ 6,50

Rundercarpaccio
met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise
€ 12,50 *

Salade Vita
geitenkaas, honing, uitgebakken spekjes, komkommerlinten, gemarineerde olijven en tomaat (ook vegetarisch te verkrijgen)
€ 12,00 *

Gerookte eendenborst
met vijg, geitenkaas, bramen en gember chutney
€ 13,50
 
Hollandse garnalencocktail
lekker ouderwets met whiskeysaus
€ 13,50

Proeverij
van voorgerechten samengesteld door de chef te bestellen v.a. twee personen
€ 10,50 p.p.

Couscous salade
met gegrilde groenten, gerookte tomatensaus en waterkers
€ 12,50

Yellowfin tonijn
tartaar, tataki en geflambeerd met sake
€ 14,50

Portobello
gevuld met feta, noten en peer
€ 11,50 *

Gebakken diamanthaas
met pesto-yoghurtsaus, Parmaham, gepofte honingtomaatjes en little gem
€ 12,50 *

Voorgerechten met een * kunnen voor een meerprijs van € 6,00 ook als hoofdgerecht geserveerd worden.