Menu
Apple
Home
In den Boekenkast
Menukaart
Wijnen
Partijen
Cadeaubon
Live jazz
Kerst
Reserveren
Contact
Vacatures
Stages
Privacy beleid
In den Boekenkast
Sfeerimpressie
Menu
Lunch
Voor
Hoofd
Na
Kids
Live jazz
Jazzagenda
Contact
Openingstijden
Locatie
Voor
Hoofd
Na
Specialiteiten
Saté in de wok
saté van de haas met gedroogde uitjes, taugé, pindasaus en kroepoek
17
Saté in de wok voor twee personen
saté van de haas met gedroogde uitjes, taugé, pindasaus en kroepoek
33
Boekenburger
van Black Angus rundvlees, cheddar, bacon, ui, gebakken champignons, gebakken ei, frites, brioche bol en sambalmayonaise
16
Risotto
met wilde spinazie, champignons, knoflook, falafel, extra vergine olijfolie en Pecorino Romano
15
Zalmtournedos
gevuld met gamba en met witte wijnsaus
21.5
Stoofpotje
met bokbier, paddenstoelen en sjalotten
18.5
Diamanthaas rolletjes
met salie, pesto, Parmaham en kalfsjus
22.5
Kabeljauwfilet
gegratineerd met tapenade en Parmezaan uit de oven
22.5
Gegrilde iberico lende
met spek, uitjes en rozemarijnjus
18
Stroganoff ovenschotel
met pasta penne, champignons en ui
14.5
Grillgerechten
Kogelbiefstuk
180 gram, mals stuk vlees van de runderkogel
20
Bavette
180 gram, mals stuk vlees van de flank van het rund
19
Tournedos
180 gram, mooiste stuk van het rund, zeer zachte ossenhaas
25
Rib-eye
200 gram, het meest malse deel van de fijne rib
21.5
Saus
paddenstoelen / peper / kruidenboter / stroganoff / truffeljus
2.5
Extra
gebakken ui, spek en champignons
3.5
Extra
supplement in roomboter gebakken aardappeltjes
2.5